Piticu

danseaza din 1994, la nivel competitional din 1998 si a fost unul din membrii fondatori ai trupei SIMPLU, infiintata in anul 2000. Trupa SIMPLU a fost prima trupa autentica de breakdance din Romania. S-a format prin fuzionarea a doua trupe rivale din care faceau parte membrii, Mesaj Nou si Extreme. Numele pe care si l-au ales este un acronim pentru motto-ul membrilor: Simple, Ideas, Work, Power, Fight, Unite, care reflecta in continuare valorile dupa care Piticu isi ghideaza activitatea. Intre 2003 si 2008, alaturi de colegii de trupa, Piticu a castigat numeroase premii, inclusiv pentru cea mai buna coregrafie (MTV AWARDS 2003), pentru cel mai bun clip (2007 Romanian Music Awards), pentru cel mai bun spectacol (2008 Music Industry Awards - "Best Show") si pentru originalitate (VIP Awards edition XXX).

Proiecte in care a fost implicat Piticu de-a lungul timpului includ Trupa Brothers Family, Ryan & Cezar, Say what, Schooligans, Coolgirls.

Trupa Ryan si Cezar a castigat locul 2 la emisiunea TV “Next Star”.

Toate trupele de copii sunt inca active: Brothers Family, Cool Girls, Schooligans si Say What. Trupa Brothers Family, proiect inceput de Piticu in 2012, a castigat numeroase premii la competitii precum SDK KIDS Show Off, HHI International, la ESDU Dance Star, Bucharest Dance Festival si Romanian Dance Cup.

Coregrafii realizate de Piticu au fost prezentate de trupa Brothers Family in numeroase emisiuni TV difuzate la posturile PRO TV, ANTENA 1, ANTENA STARS, PRIMA TV, NATIONAL TV, DIGI TV, ZU TV si KANAL D, in videoclipuri muzicale cunoscute, ca Piticu feat Kaira - "Ale cui", CRBL - "Fitze Fitze ", Smiley - "Domnu' Smiley" sau in spectacole live ale Deliei.

Unul din cei mai recunoscuti si respectati bboys si coregrafi din Romania, Piticu incearca sa-si transmita pasiunea urmatoarelor generatii prin cursurile pe care le preda inca din anul 2006.

Piciu

(Alin Catalin Paval) este un dansator si coregraf care a colaborat cu artisti de top din Romania, precum Antonia, Alex Velea, Adda, Vunk si Carla’s Dreams. De asemenea, a avut numeroase aparitii televizate, inclusiv la emisiunea X Factor.

Stilul lui incorporeaza influente din hip hop si popping, cu accent pe definirea unui personaj in fiecare interpretare.

La Piticu Dance Studio, Piciu preda coregrafie pentru intermediarii, unde acestia invata sa isi dezvolte